Nieuwe expositie @ De Groene Passage Rotterdam, Felix Zekveld

Expo dieren @ Groene Passage

Expositie Felix Zekveld van 29 maart tot 6 juni in DE Groene Passage Rotterdam

Van 29 maart tot 6 juni zal Felix Zekveld zijn werk exposeren gedurende 10 weken in De Groene Passage. Het thema zal zijn: De mythologie van de dieren. 

Bij deze expositie staan de dieren centraal. Elk dier heeft zijn eigen betekenis en symbolen. Zo zijn de strepen van de zebra niet alleen heel erg mooi, maar hebben ook een functie om de roofdieren te misleiden op het moment dat zij een kudde vormen. De roofdieren kunnen de zebra niet meer als individu zien waardoor het moeilijker wordt om op hen te jagen.

De Groene Passage is een mens- en milieuvriendelijk winkelcentrum aan de Mariniersweg 9 te Rotterdam. De Groene Passage is een voor Europa uniek samenwerkingsproject van acht winkels die op mens-, milieu en diervriendelijk gebied samenwerken. 

Zo kun je voor al je dagelijkse boodschappen terecht bij Gimsel natuurvoedingssupermarkt & -drogisterij, je biologische vlees en vleeswaren haal je bij bio-ambachtelijke slagerij De Groene Weg, alles voor in je woning vind je bij Vanbinnen, voor een ‘eerlijk’ cadeautje stap je binnen bij de Wereldwinkel, voor dat ene speciale boek ga je naar Labyrint, onze nieuwe winkel voor boeken en lifestyle, en een cursus, workshop of volledige opleiding volg je bij het Oost West Centrum en… als je moe maar voldaan bent uitgewinkeld rust je even uit bij het geheel vernieuwde restaurant Spirit -breakfast, lunch & dinner- voor een heerlijke kop koffie of een lekkere biologische maaltijd!


Source: www.degroenepassage.nl